Informatii despre livrare sistemelor rollup

livrare rollup
Rollup123.com livreaza comenzi in toate orasele din Romania.
Livrarea coletelor se face prin curier rapid, mai exact prin FAN COURIER sau CARGUS CURIER.
Toate costurile de expeditie sunt suportate de catre CUMPARATOR.

In cazul in care compania dumneavoastra are un contract cu o firma anume de curierat rapid,
atunci livrarea se va face prin acea firma de curierat (specificati acest lucru in comanda ferma).
Livrarea pentru sectorul 1 din Bucuresti, este gratuita pentru orice comanda de rollup (sistem + print).
Livrarea pentru Bucuresti, este gratuita pentru comenzi de peste 350LEI si este asigurata de catre firma noastra.

Livrarea produselor cu societatile de curierat care isi desfasoara activitatea in Romania se va face conform tarifului curierului.

Produsele ajung la destinatie prin curier rapid in 1-3 zile lucratoare de la livrare in functie de localitatea dumneavoastra.
Livrarea produselor prin curierat se poate face la destinatie ramburs, clientul plateste si transportul tur si retur, sau transfer bancar cu plata in cont in acest caz livrarea se face dupa intrarea banilor in cont.

Refuzul nejustificat de a primi coletul comandat si plata rambursului ar putea atrage dupa sine anumite sanctiuni, plangeri legale pentru recuperarea prejudiciilor, publicarea numelui clientului, adresa de e-mail de unde se face comanda, numarul de telefon de la care se comanda inselator, etc.

Ne rezervam dreptul de a informa si alti vanzatori online despre calitatea de client non-grata.
In situatia in care un client refuza nejustificat sa ridice un colet livrat, noi ne rezervam dreptul de a apela la instantele de judecata pentru recuperarea cheltuielilor de procesare a comenzii nu doar pentru livrarea lor.

Cumparatorul va achita curierului suma ramburs care contine valoarea coletului + taxa de transport tur + retur ramburs al banilor.

Firma noastra nu este raspunzatoare pentru livrarile intarziate din cauza curierului indiferent de invocarea oricarui motiv: accidente, blocaje rutiere, calamitati naturale, etc.

IMPORTANT!
Verificati integritatea coletului la primire!
Dupa plata rambursului, in prezenta curierului, desfaceti si verificati integritatea produselor, daca observati produse degradate sau sparte la transport sunati imediat la noi in prezenta curierului, solicitati pe loc returnarea produsului catre noi si mentionati pe nota de transport ca produsul a fost deteriorat la transport.
Reclamatiile ulterioare pentru degradare la transport nu se mai pot lua in considerare.