Intrebari frecvente despre sistemele rollup

intrebari frecvente rollup Sistemele rollup display au inclus in pret geanta de transport?
Gentile de transport din material textil sunt incluse in pretul sistemului.

Ce garantie au aceste sisteme rollup?
Toate sistemele rollup display sunt acoperite de o garantie intre 6luni si 5 ani de zile, in functie de modelul pentru care optati.

Aceste sisteme rollup au si spot de iluminat?
Pentru unele sisteme rollup display, in special pentru cele premium, se poate opta si pentru spotul de iluminat din partea superioara. Acest spot este optional si nu intra in pretul de achizitie al sistemului.

In cazul in care doresc sa schimb panoul grafic, el se poate inlocuii cu un alt panou grafic? Cine face aceasta operatiune?
Panourile grafice se pot inlocuii la toate sistemele rollup display. Daca optati sa printati noul panou grafic la compania noastra, atunci printul va fii montat pe sistem de catre angajatii nostrii.

Se pot comanda sisteme rollup banner si la dimensiuni propuse de client?
Din pacate aceste sisteme rollup banner au niste dimensiuni standard. Pentru sistemele rollup banner STANDARD, putem sa modificam inaltimea insa nu putem modifica si latimea sistemului. Exemplu: Dintr-un sistem rollup standard 80 (80x200cm) putem sa-l modificam la o dimensiune de 80x180cm.

Printul pentru sistemul rollup are garantie?
Majoritatea companiilor de print nu oferta garantie printurilor. Nu va putem oferii nici noi o garantie pentru panoul grafic. In cazul in care printul nu a fost finisat cum trebuie sau nu a fost montat corespunzator pe sistem, vom remedia imediat aceasta problema.

La ce dimensiune trebuie sa fac macheta grafica pentru print?
Toate detaliile tehnice referitoare la unul din produsele noastre compercializate, le puteti gasii in pdf-urile cu informatii.